0031 168 48 25 43 info@dofonatuurproducten.nl

Sliepzand RT

Sliepzand RT helpt bij uw duiven top vorm en blijvende gezondheid te behouden. Met gezondere duiven heeft u minder zorgen en meer vreugde. Bovendien zijn duiven met schone koppen ook prijsduiven, dus door gebruik van Sliepzand RT vliegt u meer en betere prijzen.

Sliepzand RT gebruikt u om veel problemen te voorkomen, daarom bespaart u veel onnodige kosten. Probeer het zelf en u zult versteld staan hoeveel slijm er zelfs bij gezond uitziende duiven vrijkomt.

Onze tip: gebruik Sliepzand RT in combinatie met Propolis en u bent verzekerd van verbluffende resultaten.

Gebruik

Na het vluchtprogramma eens per maand in een afgestreken lepeltje in 2 – 3 liter water, daarna 14 dagen voor de koppeling in de bek toedienen. Daarna 3 dagen voor de inkorving van de duiven waarmee u gaat vliegen. Als ze 10 weken oud zijn in de bek, daarna 1 week voor de africhting en dit nogmaals na 3 – 4 weken. De duiven dienen nog nuchter te zijn.

1. Een beetje (0,2 gr.) DOFO SLIEPZAND op de vingertop of met een lepeltje in de bek.

sliepzand01

2. Bek dicht en dan 10 sec. onder de keel masseren, zodat het goed boven tegen de spleet aankomt.

sliepzand02

3. De duif 5 min. wegzetten om het middel in te laten werken, daarna drukt u met de vingers op de neuswratten en het slijm komt uit de spleet.

sliepzand03

4. Help de duif even en neem het ergste slijm met een wattestokje weg. De luchtwegen zijn nu gereinigd. (40 jaar ervaring…)

sliepzand04