0031 168 48 25 43 info@dofonatuurproducten.nl

Sliepzand RT

Sliepzand RT brengt uw duiven in top vorm en blijvende gezondheid. Met gezondere duiven heeft u minder zorgen en meer vreugde. Bovendien zijn duiven met schone koppen prijsduiven, dus door gebruik van Sliepzand RT vliegt u meer en betere prijzen!

U gebruikt Sliepzand RT om veel problemen te voorkomen, daarom bespaart u veel onnodige kosten. Probeer het zelf en u zult versteld staan hoeveel slijm er zelfs bij gezond uitziende duiven uitkomt. Uw duiven zullen u er dankbaar voor zijn en u bent duifvriendelijk zonder antibiotica.

Onze tip: gebruik Sliepzand RT in combinatie met Propolis en u bent verzekerd van verbluffende resultaten en nog meer zekerheid.

Sliepzand RT kan worden gebruikt ter voorkoming van onder andere: Coccidiose, geel, wormen, natte ogen, herpes, onvruchtbaarheid, dikke koppen, trichomonaise, paratyphus en paramixo.

Gebruikswijze

Na het vluchtprogramma eens per maand in een afgestreken lepeltje in 2 – 3 ltr. water, daarna 14 dagen voor de koppeling in de bek toedienen. Daarna 3 dagen voor de inkorving van de duiven waarmee u gaat vliegen en dit herhalen tot de duif schoon is. Als ze 10 weken oud zijn in de bek, daarna 1 week voor de africhting en dit herhalen na 3 – 4 weken.

Zo dient men het toe: (de duiven dienen nuchter behandeld te worden)

sliepzand011. Een beetje (0,2 gr.) DOFO SLIEPZAND op de vingertop of met een lepeltje in de bek.

 

 

 

 

sliepzand022. Bek dicht en dan 10 sec. onder de keel masseren, zodat het goed boven tegen de spleet aankomt.

 

 

 

 

sliepzand033. De duif 5 min. wegzetten om het middel in te laten werken, daarna drukt u met de vingers op de neuswratten en het slijm komt uit de spleet.

 

 

 

 

sliepzand044. Help de duif even en neem het ergste slijm met een wattestokje weg. De luchtwegen zijn nu gereinigd. (40 jaar ervaring…)