0031 168 48 25 43 info@dofonatuurproducten.nl

DOFO Propolis Super Tincture Forte

95% alcohol met ruwe propolis opgelost tot verzadiging van het mengsel.

Is vermengd met een beetje water gemakkelijk in te nemen én een gemakkelijl opneembaar mengsel. Men kan de tinctuur ook druppelen in sinaasappelsap of ander vruchtensap. Met water vermengd kan men ermee gorgelen (daarna doorslikken) wanneer men en geïrriteerde keel/mondholte heeft of pijnlijk tandvlees.

PROPOLIS is een harsachtige stof uit de bijenkorf. Bijen gebruiken deze stof las en soort cement om gaten en kieren te dichten in de korf én als een natuurlijk antibioticum om infecties uit de korf te weren. Hoge concentraties uit de flavonoïdengroep zijn verantwoordelijk voor de grote antibiotische werking van de stof propolis. Propolis heeft daarom een algeheel versterkend effect op het immuunsysteem van mens en dier en stimuleert het lichaam om meer en sneller verdedigers aan te maken.

PROPOLIS VERHOOGT DE NATUURLIJKE WEERSTAND van het lichaam, is antioxiderend en immunostimulerend. Propolis wordt ook gebruikt om typische winterkwaaltjes te voorkomen.

EXTRA INFORMATIE

Voedingssupplement/Bijenprodukt Propolis Tinctuur forte

Inhoud: 50 of 100 ml Propolisextract 45% met ethylalcohol (alcoholsterkte 95%)

Gebruik: 15 druppels oplossen in een weinig water en spoelen en/of opdrinken. Contact met ogen vermijden. Dieren: 1x per week 5 druppels op 0,5 ltr. water.

Voedingssupplement: Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding.

Raadpleeg vóór gebruik bij zwangerschap, lactatie, ziekte of medicijngebruik eerst een deskundige.

Niet geschikt voor kinderen jonger van 6 jaar.

Bewaren: Uit de zon en/of warmtebron en buiten bereik van jonge kinderen.